T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Eğitim

Mrt

Okulumuzda görev yapan tüm idareci, öğretmen ve yardımcı personel ile Örgün eğitim kapsamında öğrenim gören Tüm AMP, ATP ve MESEM programı Öğrencilerimize ilgili yönetmelik kapsamında İSG (işci sağlığı ve güvenliği) eğitimleri verildi.

Okulumuz İNSTAGRAM sayfasında İSG Eğitimi Paylaşımız için Tıklayın

Okulumuz FACEBOOK sayfasında İSG Eğitimi Paylaşımız için Tıklayın

Ara

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan kurumlar bir araya geldiler.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen 2022-1-TR01-KA121-VET-0000640535 referans numaralı 2022 Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim kapsamında Trabzon Öğretmen Evi'nde 20 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen proje bilgilendirme toplantısına Trabzon Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak,müdürümüz H. İbrahim AYDIN ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Atölye Şefimiz Tahsin GENÇ ile katılım gerçekleştirdik.

Ara

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütücülüğünü yaptığı Erasmus+ Akreditasyonu kapsamında "2022 Yılı Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim Açılış Toplantısı" Trabzon Öğretmen Evinde, Akreditasyon paydaşı 13 MTAL'nin  katılımıyla gerçekleşti. Akreditasyon kapsamında olan okulumuzdan da toplantıya katılım sağlandı. @erasmustrabzon