T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Erasmus

Ekm

Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Kısa Süreli Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA122-VET) Faaliyeti 2023 Yılı Teklif Çağrısı Dönemi Proje Başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Türkiye Ulusal Ajansa sunulan 875 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, 75 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Trabzon Ortahisar Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi olarak hazırlamış olduğumuz 2023-1-TR01-KA122-VET-000163686 numaralı “Elektrikli Araçlar Teknolojisi Öğrencileri Avrupa’da" adlı projemiz ülke genelinde kabul edilen 75 proje arasında desteklenmeye değer görülerek kabul edilmiştir.

Okulumuz öğrenci projesi Trabzon’da geçen tek öğrenci projesidir.

Tem

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 6 öğrencimiz 17 Mayıs - 1 Haziran 2023 tarihleri arasında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde 14 gün boyunca ARCO ve DEMİR KFZ Technik kurumlarında Staj faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Otomotiv alanında staj yapan öğrencilerimiz, otomotiv alanıyla ilgili farklı uygulamaları, yenilikçi yöntem ve teknikleri yerinde gözlemleme, inceleme ve uygulama fırsatı buldular. Tüm katılımcı öğrencilerimize teşekkür eder, verimli bir faaliyet gerçekleştirmiş olmalarını temenni ederiz.

Şbt

Projemizin İSPANYA ayağında gerçekleştirdiğimiz Staj Faaliyetlerimizin PDF Dosyasını görmek için Tıklayınız

Projemizin İSPANYA ayağında gerçekleştirdiğimiz Kültürel Faaliyetlerimizin PDF Dosyasını görmek için Tıklayınız.

Projemizin ALMANYA ayağında gerçekleştirdiğimiz Staj Faaliyetlerimizin PDF Dosyasını görmek için Tıklayınız.

Projemizin ALMANYA ayağında gerçekleştirdiğimiz Kültürel Faaliyetlerimizin PDF Dosyasını görmek için Tıklayınız.

Projemizle ilgili gerçekleştirdiğimiz Yaygınlaştırma Faaliyetlerimizin derlendiği PDF Dosyasını görmek için Tıklayınız.

Ock

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan okulumuzda, Proje Koordinatörü müdür yardımcımız Hüseyin BAYRAM tarafından meslek alan şeflerimiz ve kültür alanı zümre başkanlarımız ile toplantı yapılarak, proje kapsamında öğretmen  ve öğrencilerimizin hareketlere katılması konusunda bilgilendirme yapılmiştır. Öğretmenlerimiz, süreç boyunca yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirildi. Sunum sonrası yapılan toplantıda sürece dair yapılması gereken hazırlık çalışmaları anlatıldı. Okulumuz öğretmen ve öğrenci seçim komisyonu kurularak yapılacak çalışmaların planlaması yapıldı. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yapılacak olan çalışmalarda katılım sağlayacak olan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize şimdiden teşekkür ederiz.

Toplantı Tarihi:27/12/2022

Yer: Öğretmenler Odası

Ara

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan kurumlar bir araya geldiler.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen 2022-1-TR01-KA121-VET-0000640535 referans numaralı 2022 Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim kapsamında Trabzon Öğretmen Evi'nde 20 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen proje bilgilendirme toplantısına Trabzon Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak,müdürümüz H. İbrahim AYDIN ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Atölye Şefimiz Tahsin GENÇ ile katılım gerçekleştirdik.

Ara

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütücülüğünü yaptığı Erasmus+ Akreditasyonu kapsamında "2022 Yılı Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim Açılış Toplantısı" Trabzon Öğretmen Evinde, Akreditasyon paydaşı 13 MTAL'nin  katılımıyla gerçekleşti. Akreditasyon kapsamında olan okulumuzdan da toplantıya katılım sağlandı. @erasmustrabzon