T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adım Zeka İşim Oyun Projesinde okulumuz ilçe genelinde 2.olmuştur.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün  düzenlediği  Adım  Zeka İşim Oyun  Projesinin  100.yıl resfebe yarışmasında  okulumuz ilk ay , İlçe genelinde  10 -A sınıfı öğrencimiz Mehmet Onur IŞIK 'la  2. olmustur.

Bu etkinliği  yürüten  Matematik öğretmenimiz Ayşe OĞUZ ÖZTÜRK ve ona bu süreçte  yardımcı olan  Edebiyat öğretmenlerimiz  Aylin DEMIREL , Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Esra BİNGÖL 'e teşekkür  ediyoruz. Başarılarının  devamını  diliyoruz.

Yayın: 27.10.2023 - Güncelleme: 28.10.2023 21:32 - Görüntülenme: 155